Waarom een traagschuim kussen?

Waarom kan een traagschuim kussen een grote bijdrage kan leveren aan een goede en ontspannen nachtrust? Naast een stabiel matras, is het ook belangrijk om een goede ondersteuning te krijgen door middel van een traagschuim kussen. Zo’n kussen wordt ook wel een memory foam kussen genoemd. 

Een kussen voor een goede nachtrust

De vorm van het traagschuim kussen is een belangrijke factor voor een goede nachtrust. Een kussen moet je hoofd en nek ondersteunen, maar mag je hoofd niet naar voren of naar achteren duwen. U moet gemakkelijk heen en weer kunnen draaien zonder druk op uw nek te voelen. De hoogte van het traagschuim kussen moet ook goed voor je zijn - niet te hoog of te laag.

Het materiaal van het traagschuim kussen is ook belangrijk voor een betere nachtrust. Kussens van traagschuim zijn geweldig omdat ze zich naar je hoofd en nek vormen en de hele nacht goede ondersteuning bieden. Een traagschuim kussen helpt daarom tegen nek- en rugpijn!

 

Wat is een traagschuim kussen precies?

Kussens van traagschuim zijn gemaakt om zich speciaal aan te passen aan uw lichaamsvorm. Traagschuim kussens zijn drukverlagend en optimaal voor ontspanning. Traagschuim kussens zijn duurzaam omdat ze niet snel hun stevigheid verliezen en daardoor lang kunnen worden gebruikt. Een traagschuim kussen gaat daarom veel langer mee, is duurzamer en ook beter voor het milieu.  

 

Waarom zal ik kiezen voor een traagschuim kussen?

Het is belangrijk om te weten dat de houding waarin je slaapt invloed kan hebben op je lichamelijke klachten. Een traagschuim kussen is een geweldige alternatief voor diegenen die op zoek zijn naar stabiliteit, ondersteuning en comfort.

Als je op zoek bent naar de beste ergonomische houding tijdens het slapen, is het belangrijk om te weten welke slaaphoudingen er zijn tijdens het slapen. Men slaapt over het algemeen op de rug, zij en buik. Al deze slaapposities kunnen nek- en rugpijn veroorzaken als je lichaam geen goede ondersteuning krijgt tijdens het slapen. 

Een traagschuim kussen is daarom een perfect alternatief die de juiste ondersteuning biedt bij deze slaapposities. En door de drukverlagende werking van het foam is het traagschuim kussen geschikt voor elk lichaamsgewicht en lichaamslengte. De drukpunten van je lichaam worden door het traagschuim kussen goed verdeeld. 

Ook is een traagschuim kussen een goede investering, omdat het van duurzaam materiaal is gemaakt en het daarom heel lang mee gaat. Zo hoeft u niet uw kussen constant te vervangen en kunt u er een lange tijd van genieten. 

 
Het traagschuim kussen van Viomani is geschikt voor iedere slaaphouding

Elk mens is anders en daarmee is ook elke slaaphouding anders. De ene persoon slaapt liever op zijn rug en een ander slaapt weer liever op z’n zij. En natuurlijk kan de slaappositie tijdens het slapen ook veranderen. Ons traagschuim kussen is daarom zo ontwikkeld dat het zich specifiek aanpast op de slaaphouding die je aanneemt. 

Mocht je meer informatie willen over ons traagschuim kussen, neem dan direct contact met ons op via de live-chat of via de contactpagina van Viomani Kussens.